The Sims 4: Beach Mod

beachmodbor.png

Évekkel ezelőtt jelent meg a Beach Mod, de még a mai napig is jól mutat a játékban! Változatosságra vágysz? Próbáld ki és gyönyörködj a homok fedte, strandos tájakban!

Újdonságok:

A tesztelésnél a városok talaját többnyire homok fedi. Néhol még lehet látni füves helyeket. A növényzet részben változott, cserélődött le (kaktuszokkal). Mennyiségben több pálmafát nem láttunk, mint amennyi eddig is volt az alapjátékban.

Új háttér:
Különösen az Oasis Springs-ben látható a megváltozott háttér eredménye. A messzeségben felhőkarcolók és óceánok láthatóak a hajókkal.

Új textúrák:
Nem csak a homok textúrája változott meg, hanem sok a közúti textúrák is amik jobban illenek a strand témához.

Új vonás:
A Beach Mod 2.0-val új vonás csatlakozik a módhoz: Az új "Relaxer" vonás tökéletes tulajdonsága a Simeknek, akik csak pihenni akarnak és sokkal több képességet szerezhetnek, mint a fitnesz vagy wellness készséggel. Az újdonsággal azonban sokkal gyorsabban fog menni!

Szerezd be te is ezt az ingyenes különlegességet. Látogasd meg a SimplyNando oldalt és töltsd le:

letoltes_6.jpg

Másold be a fájlokat a Mods mappába (érdemes azon belül külön mappát szentelni a Mod tartalmának)

masolas_mods.jpg

Indítsd el a játékot és nézd meg mi változott:

Willow Creek:

Newcrest:

Szerintünk a leglátványosabb változás az Oasis Springs városban történt:  

Kíváncsiságból ellátogattunk más városokba is:

Magnolia Promenade:

Körbenéztünk Windenburg és San Myshuno területein is, de ezen városokban sajnos nem tapasztaltunk lényeges változást (Itt-ott a füves területek eltűntek, helyükön homok található).

04-14-18_3-49-14_pm.png

Ebből arra következtettünk, hogy a Mod kifejezetten az alapjáték városaihoz készült. 2015. óta az alkotó nem frissítette a tartalmat.