The Sims 4: Gardener Career Mod

gardener_career_mod.jpg

Szereted a virágokat, növényeket? Ez a Mod lehetővé teszi, hogy a kertek gondozásával keresse a kenyerét a Simed!

Az első lépés, hogy kattintsunk a "Join A Career" gombra:

1_14.jpg

Keressük meg a "Gardener" karriert és fogadjuk el az állást lehetőséget:

1_15.jpg

Figyelem! Jelenleg 5 szint áll a rendelkezésünkre. A Simünknek a szintek eléréséhez sokat kell tanulnia. Fejleszteni magát csak a munka után és a szabadnapjaiban képes. (Könyvek megvásárlásával és olvasásával)

4_4.jpg

Ez egy nem játszható karrier: sajnos nem tekinthetünk be a munkahelyére. A karrier ajánlott: fiatal felnőtt, felnőtt és idős Simek számára. Mi a tesztelésnél egy fiatal felnőtt Simmel játszottunk. Mire elérte a 5. szintet, addigra megöregedett és meghalt. Olyan háztartás Simeinek ajánljuk a karriert, ahol van egy állandó jövedelemmel rendelkező tag. Mert az első kettő szintnél nem lesz jövedelme.

6_3.jpg

Az alapjátékkal rendelkezőknek is remek kikapcsolódást nyújt. A tesztelésnél csatlakoztunk az Avant Gardes klubhoz. Így a Simüknek a sok tanulás és munka mellett, volt lehetősége társaságban szórakozni 

1. szint - Basic Gardening Class/Alap kertészeti osztály:

3_7.jpg

A Sim itt tanulja meg az alapok, hogy hogyan váljon belőle jó kertész. Még ingyen, "szerelemből" fog tevékenykedni. Nem kap érte semmit. (§0)

2. szint - Community Volunteer Gardener/Közösségi önkéntes kertész:

7_2.jpg

Igaz, még most is ingyen dolgozol, de erről szól önkéntes munka. Ez egy alkalom arra, hogy megmutasd amit eddig tanultál. Ez lehet a csodálatos kertészeti élmény kezdete! (§0)

3. szint - Gardening Show Participant/Kertészeti bemutató:

8_1.jpg

Végül minden kemény munka meghozza a gyümölcsét és a Simed készen áll arra, hogy bemutassa kertészeti készségeit. Néhány nap múlva elmegy a kertészeti kiállításokra és versenyezhet másokkal, hogy lássa ki rendelkezik az összes legszebb kertjével! Itt van az a dolog, hogy fizetned kell azért, hogy ott legyél! Ennyire bolond lenne? Igen, az emberek tényleg fizetnek neked, hogy megmutasd a csodálatos kertedet. 

4. szint - Park Gardener:

9.jpg

Az egyetlen különbség az, hogy ezt nem önkéntesként csinálod, illetve itt már pénzt keresel! A park tulajdonosai éppen ezért találkoztak veled az egyik kertészeti bemutatóban, mert nagy hatással volt rájuk a tehetséged.

5. szint - Home Service Gardener:

 10.jpg

Végül elérkeztünk az ötödik és egyben az utolsó szinthez. Ha szereted a kerteket, akkor ez lesz az álom munka!

A tesztelés során sok élménnyel gazdagodtunk. A Simünknek rengeteg barátja lett. Napi szinten hívogatták, hogy menjen el velük szórakozni. Ahhoz, hogy eljussunk a ötödik szinthez sok energiát és időt kellett belefektetnünk a képességei fejlesztésébe. Nem sokszor tudtunk vele elmenni szórakozni, mert mindig fáradt volt. Az egyiket például átaludta.

Ha te is szeretnéd ezt a karriert, akkor töltsd le a Mod the Sims oldalról:

letolt_16.jpg

A fájlokat (az összeset) másold be a Mods mappába:

mods_12.jpg