Bemutatkozás és navigáció

Üdvözlünk az Amazon Sims Studio oldalon!

Ha nem tudsz kiigazodni és kicsit többet szeretnél megtudni a közösségünkről, akkor a megfelelő menüpontot választottad.

Rólunk:

Az oldal az Amazon Sims közösségéhez tartozik. 2017. május 26-án, a látogatók kérésére alapult. Azonban a kitartó próbálkozás és tesztelés után, csak 2018. április 6.-tól jelennek meg rajta posztok.

Négy fő kezeli, akik az Amazon Sims és az Amazon Sims + oldalak szerkesztői is.

A kezdet:

A közösség az Amazon Sims oldal megalapításával született, ami *Kyra* nevéhez fűződik. Több oldalon volt és a napjainkban is folytat szerkesztői tevékenységet. Eredetileg a saját történeteinek tervezett létrehozni egy oldalt. Már az alapítás előtt lelkes segítőkre, illetve szerkesztő jelölt kollégákra tett szert. Ezzel annyival változott az eredeti elképzelés, hogy nem csak ő, de a szerkesztő kollégái is bekapcsolódnak. Továbbá lehetőség nyílt a történet beküldésre. 

Az Amazon Sims oldal 2014. január 16.-án látott napvilágot a facebook oldalon. Nem sokkal megalapult az első weboldala. Ez időben kezdetét vette: Az év története esemény sorozat, melyet minden évben egy-egy szavazás keretében lebonyolít a szerkesztőség. Eleinte Az év sorozatára lehetett szavazni, 2016. óta már indulnak Simnovella kategóriában is a történetek.

2015-ben a szerkesztőség létrehozott egy facebook csoportot: Simtörténetírók és olvasok klubja

Azon látogatóknak ajánljuk, akik csak befejezett sorozatokat és frissen premierezett Simnovellákat szeretnének olvasni. Továbbá szívesen látunk mindenkit, aki videó sorozatokat készít. 

2016-ban búcsúzott a szerkesztőség a Webdone oldalától. Azzal az ürüggyel, hogy már nem volt elég tágas a hobbihoz. Még ebben az évben a történetek át lettek költöztetve a Bloggerre. Kipróbáltuk a Webbly oldalt, ami hiába volt szép és mutatós, mégse nyerte el a tetszésünket. Továbbá a sok premier (a váratlanul több beküldött történet miatt) úgy döntöttünk, hogy szükségünk lesz még egy oldalra.

A hobbi oldalon, az évek során sok történet jelent meg. A látogatókat egyre jobban érdekelte: mi hogyan készül, mit használunk az illusztrálásokhoz és milyen tippet, tanácsot tudnánk adni a történetíráshoz. Időközben elszaporodtak az oldalon az idősebbeknek készült történetek, így 2017. május 20-án megalapult az Amazon Sims testvéroldala, az Amazon Sims + 

Jelen:

Úgy érezzük az elmúlt évek kitartó, aktív munkájával sikerült elérni a célunk: A látogatók már több Simsorozat, Simnovella és képregény közül válogathatnak. Továbbá folyamatosan vannak az oldalakon friss sorozat epizódok és premierek.

Az Amazon Sims Studio oldallal már teljesnek érezzük a közösségünket. Szabadidőnkben nagyon szeretünk böngészni, informálódni az újdonságokról. Ezzel még változatosabb lett a hobbink. 

Lehet tőlünk kérni tartalmat. Ha találtál valamit ami érdekel, de nem tudsz kiigazodni rajta, akkor ajánld figyelmünkbe, hogy kipróbáljuk és részletesen írjunk róla.

*Nyilatkozat*

Mi egy hobbi közösség vagyunk.

A közösségünk egyik facebook oldala, blogja sem áll kapcsolatban a The Sims játékok alkotóival. Így mi csak a hivatalos oldalakon megjelent információkról tudunk nektek fordítani, közvetíteni az újdonságokról.

Az Amazon Sims Studio oldalon, minden poszt tartalma forrással, oldal megjelöléssel van megszerkesztve. Ha valamelyik tartalom nem érhető el, az lehet nekünk jelezni (e-mailben vagy a facebook oldalon), ha van rá lehetőségünk felvesszük a kapcsolatot az oldalak szerkesztőivel, hogy továbbítsuk feléjük a problémát.

Partnereinkről: 

"Simtársakkal"/ Társoldalakkal, illetve partner kapcsolattal rendelkezünk. Akikhez szintén bátran forduljatok, ha segítségre van szükségetek. 

Ha van saját The Sims játékkal foglakozó oldalad, blogod, csoportod, akkor van lehetőséged arra, hogy te is a partnerünk legyél.

Annyit kérünk, hogy ahol tevékenykedsz, ott legyen tartalom. Bezárt, inaktív oldalakat, csatornákat nem veszünk le a listánkról, amennyiben van tartalom és a magyar The Sims rajongók számára így is a segítségére van. Másrészt elvárjuk, hogy olyan elérhetőséget adj meg, amivel bármikor eltudunk érni.

A megosztásról:

Nem támogatunk a munkánkkal olyan oldalakat, közösségeget, akikkel nem vagyunk partner kapcsolatban. Mi csak olyan csoportokban, közösségekben osztjuk meg a bejegyzéseinket, ahol engedélyünk van rá és ismerjük szerkesztőséget.

Ha csoportodban, oldaladon (tartalom híján, kisegítés céllal), tőlünk szeretnél tartalomhoz jutni, kérjük, jelezd felénk. Szívesen segítünk. 

Védelem és amit kínálunk:

Az oldalainkat lopásgátlóval láttuk el. A bejegyzések és a történetek szövegei nem másolhatóak, a képeket az oldal nem engedi lementeni.

Történetbeküldés:

Nem vállalunk felelősséget a beküldött történetekért. De nem tiltjuk meg, hogy a képekre saját logót, vízjeles írást helyez el.

Illusztrálást vállalunk. A beküldésre szánt írásokat szívesen elolvassuk és véleményezzük.

Érdeklődni és beküldeni az e-mail címünkön: amazonsims2014@gmail.com