The Sims 4: Fedezd fel Los Simost!

fedezd_fel_los_simost.jpg

Valahogy sokaknak bántja a szemét Oasis Springs... Bemutattunk már olyan módot, amivel zölddé varázsoltuk. Ebben a tippünkben, csodájára jártunk annak, hogy van még ennél kreatívabb megoldás is! 

Egy város átalakítása nem idegen számunkra: melyben saját építésű vagy letöltött épületeket helyeztünk el.

Itt gyarmati stílusú épületek, templomok, modern felhőkarcolók és egy nagy rejtvényekkel, kincsekkel teli piramis található. Akik szeretik a változatosságot, esetleg a hobbijuk az illusztrálás vagy a film készítés... bizonyára őket is megihleti Los Simos!

Miután elindul a játék, a meglévők között rögvest szemet szúr egy új háztartás:

01_5.jpg

A betöltés után, megjelenik egy térkép:

1_43.jpg

Megjegyzés: Ami érdekes volt számunkra, az a város neve: Oaza Zdrój. Az oldalon ahonnan letöltöttük, nem ez a név szerepelt. Ami még fontos, hogy "Los Simos" csak az új háztartással nyitható meg. A többi háztartásnál már a megszokott Oasis Sprins fog megjelenni.

A város közepén egy piramis található, ahol a Simek kincseket kereshetnek:

Ezen kívül még sok más szórakoztató helyet fedezhetnek fel: klubokat, éttermet, múzeumokat, bárokat...

A város lakott, sok háztartás található benne. Itt-ott látható, hogy Los Simos eredetileg Oasis Sprins volt... Van olyan háztartás ahol állatok is vannak. Egy-egy Sim hiányos, ami egy-egy hiányzó cuccos csomagra vagy egyedi tartalomra utalhat. 

Az oldalon nem találtunk információt arról, hogy mely kiegészítők és játékcsomagok szükségesek a városhoz. A tartalmakból ezekre tippeltük: Jungle Adventure, Dine Out, City Living, Get to Work, Get Together és a Cats & Dogs.

Segítség a leöltésben/betöltésben:

A letöltés megtalálható a videó leírásában is, vagy keresd fel a Sims Dels World oldalt: 

2_35.jpg

A letöltés egy fájlt tartalmaz, amit a Saves mappában kell felülírni. (Előtte érdemes biztonsági másolatot készíteni a Saves mappáról, így hiba esetén elkerülhető a játék újratelepítése).

saves_mappa.jpg

Eltávolítás: Az új háztartás törlésével vagy a biztonsági másolat felhasználásával (Saves mappa törlése és annak a biztonsági másolata behelyezése).