Üdv az oldalon!

as_latogato_udvozlo_logos_2020.jpg

Sziasztok!

Eltelt egy újabb év és nagy boldogsággal tölt el minket, hogy még mindig ellátogattok hozzánk!

Számunkra ez nagyon fontos, mert idén ünnepeljük az oldal alapításának hatodik évét. Illetve hat éve írunk, illusztrálunk és az utóbbi években már meg is mutatjuk nektek: miket használunk fel és azokat honnan tudjátok ingyen letölteni.

Aki olvasta a nyilatkozatunkat, már tájékozódott arról miért is alapította meg a közösségünk az Amazon Sims Studiót. Ha valaki erről lemaradt, kérjük olvassa el:

A közösségünk 2014. januárt 16-án alapult, a facebookon. Korábban készült mellé segítségül egy Webdone, később a megszűnése után egy Weebly oldal. De mivel nem váltak be, egyik se nyerte el a tetszésünket, bezártuk őket. A megalapulás előtt az volt a cél, hogy egy virtuális könyvtárat hozzunk létre: Sorozatokkal, Simnovellákkal és képregényekkel. Két év után létrejöttek a történetes oldalaink és az addig megjelent történteket a facebookról ezekre az oldalakra átköltöztettük:

Amazon Sims és Amazon Sims+

Már a kezdetektől sokan kérték: hogy mutassuk meg milyen tartalmakat használtunk fel az illusztrálásoknál. Végül végre rábukkantunk a Blog.hu-ra és 2017. májusában megalapult a technikai oldalunk: az Amazon Sims Studio. Egy évig próbálgattuk, tesztelgettük. Egy év után már aktívan, szinte napi szinten tettünk közzé a módteszteket, tippeket és a gyűjteményeket. Mivel már meguntuk, belefáradtunk abba, hogy minden alkalommal, az íróknak külön-külön összegyűjtsük ezeket... itt ők is és ti is hozzáférhettek ezekhez a tartalmakhoz. 

Tavaly karbantartás után úgy döntöttünk: vissza veszünk a tempóból. Nem szeretnénk napi szinten gyűjtögetni, keresgélni...stb. Mert amire szükségünk van, az már megtalálható az oldalon. A kéréseket, hiányosságokat szépen lassan a magunk tempójában kívánjuk megvalósítani, pótolni. Ha egy projekthez valamilyen tartalom mégis kellene, abból készítünk egy újabb bejegyzést: bemutató tesztet, tippet vagy gyűjteményt.

A munkánkat az űrlap kitöltésével tudjátok segíteni (kattintsatok a képre)

urlap.jpg

Az a célunk, hogy száz százalékban visszatérjünk a saját projektjeinkhez: a történetekhez. Ugyebár eredetileg ezért jött létre az Amazon Sims közösség. Továbbá szeretnénk még több tartalmat készíteni a Youtube csatornánkra: hogy ott is még több The Sims rajongóval megismerkedhessünk.

 

A jövőben, a facebook oldalunkon így fogunk posztolni:

Frissítve: Ritkábban fogunk posztolni!

Felhívjuk a látogatóink figyelmét arra, hogy az elmúlt hónapokban kevesebb időnk volt az oldalaink kezelésére. Sajnos, ez jelenleg is így van. Van olyan szerkesztőnk akinek anyagi nehézségei vannak, de olyan is, aki csökkentett óraszámban dolgozik. Az oldalakon az öt szerkesztő közül csak ketten tevékenykednek aktívan a szabadidejükben. A Youtube csatornánkon kb. heti rendszerességgel, míg az Amazon Sims Studio oldalunkon várhatóan néha-néha lesznek friss tartalmak. Továbbá a történet premierekről és a futó sorozatok legújabb epizódjaikról a Történetek menüpontban adunk hírt. Bizonyára tapasztaltátok, hogy a történetek egy ideje szünetelnek. Ennek részben ez a vírusos időszak az oka, továbbá itt volt a nyár, mi is pihentünk. Akik szeretik olvasni a történeteinket és várják sorozatokat folytatását, esetleg az újabb sorozatok premiereit: Van egy jó hírünk! Nagyobb eseményeink vannak készülőben.  

A posztolási tervezetünk megmarad. Igyekszünk e szerint posztolni, ahogy sikerül:

Hétfő: Tippek, gyűjtemények és tesztek,

Kedd: Régebbi történetek ajánlása. Simnovella/mini képregény, sorozat premierek és hírek, 

Szerda: Sorozat epizódok (ha szükséges szünetet tartunk),

Csütörtök: Sorozat epizódok (ha szükséges, szünetet tartunk),

Péntek: Tippek, gyűjtemények és tesztek (Ahogy a szabadidőnkbe belefér)

Szombat és vasárnap: Amint látunk valami érdekeset, akkor arról fogunk posztolni.

 

Megjegyzés:

A jövőben hétfőnként és péntekenként az Amazon Sims Studióról megoszthatunk: régi, kibővített és friss bejegyzéseket. Állandóan ne várjatok tőlünk friss posztokat. Jelenleg karbantartást tartunk az oldalon. Több régi bejegyzésünk is törlésre kerülhet. Erről az oldalon a Chaten (is) olvashattok.

 

Köszönjük a megértést!

Kellemes vakációzást kívánunk!

 

 Amazon Sims és Amazon Sims+ szerkesztősége