The Sims 4: Medieval Windenburg Mod

tumblr_c415b392a8163326da1ef09e9d1d858d_4e749660_1280.png

Nem egyszer böngésztünk középkori tartalmak után, egy-egy történet elkészítésekor. Az utóbbi időben egy nagyobb projecten dolgozunk és gondoltuk bevállaljuk ezt a módot, hogy a történet még látványosabb legyen. Milyen a mód? Megéri-e letölteni? Megmutatjuk!

A mód betöltése után, nem várt hatást kaptuk. Kb. két éve készült. Azóta sok frissítést és új tartalmat kapott a játék. Így nem csoda, ha frissítésre szorul. Annyira nem rossz a helyzet, kisebb-nagyobb módosításokkal elégedettek lehetünk. Persze amíg nem kap egy javítást.

1.Ami először szembe jött, hogy nem kaptuk meg az ígért tértépet, mely állítólag a legelső kép ebben a blogban (lásd legfelül).

2. Csak részben cserélődtek le az épületek, és vannak amik kívül korhűek, de belül megmaradtak a játék eredeti bútorzatai.

 Ahhoz képest, ezek igen minimális "szépség" hibák, melyeket lehet orvosolni.

A talaj és növényzet csere nagyon szépen megmutatkozik a játékban. Ami különösen tetszett nekünk, a rózsák, melyek szinte mindenhol megtalálhatóak. Az "Island" területlen a talajon több helyen is fekete foltokat fedeztünk fel. Ilyet korábban nem láttunk módoknál. Lehet, ez is egy hiba. Talán egy talaj cserével orvosolható. Ami furcsa, hogy máshol nem. 

Lehet még több növényt élethűbbre cserélni, erre külön ad lehetőséget a mód készítője:

*

A módot a THE SENSEMEDIEVAL oldalról lehet letölteni, természetesen ingyen:

*

A letöltés két részből áll:

1. A package fájt a Mods mappába kell bemásolni (érdemes külön mappát biztosítani neki)

*

2. A város módosításához szükséges fájlokat:

EA Games/The Sims 4/Delta/EP02/World/Area

*

A leírás szerint a három kapott fájlt felül kell írni a meglévőkkel. De előtte ezekről a fájlokról biztonsági mentést kell készíteni, hogy a mód később eltávolítható legyen.

Mi először szó szerint ezt alkalmaztuk. A fent említett hibák miatt a meglévő fájlokat töröltük, és a kapott fájlokat bemásoltuk a cél mappába. Akár melyik módszert választjátok, semmivel se lesz jobb, vagy rosszabb a játékélmény.

Frissítések jelentek meg!

A mód frissített változatát innen tudod letölteni: Medieval Windenburg Mod (update)

Térkép hiba javítása: WORLD

(megjegyzés: nálunk nem változott meg a térkép)

Figyelem! A mód egy éve nem frissült, ezért lehetnek benne hibák.

Képek a módról:

Képek forrása: THE SENSEMEDIEVAL 

Ajánljuk figyelmedbe ezt a videót is!