The Sims 4: Sky Mod válogatás

the_sims_4_sky_mod_valogatas.jpg

Dobd fel a játékod a válogatásunk egyikével! Ezek a holdak, csillagok és felhők még egyedibbé tehetik a játékod!

Akik történetet illusztrálnak, akár számukra is hasznos lehet!

A módokat a The Sims Resource oldalról válogattuk össze és leteszteltük őket néhány városban: Willow Creek, Magnolia Promenade, Windenburg, San Myshuno és Brindleton Bay. A képek alatt jeleztük, hol nem tapasztaltunk változást.

A módok lecserélik a játékban található holdat, felhőket. Ezért a holdakból és a felhőkből egyszerre csak egyet tölts be a játékodba (a Mods mappába):

mods_16.jpg

Planet Earth Moon Mod :

(Ez a Mod nem működik Windenburgban és San Myshunoban!)

Clouds And Hearts Sky Mod :

Megjegyzés:

Mi kíváncsiságból benne hagytuk az Astral Lights módot a játékunkban. Sokszor kérdezitek: mivel érdemes párosítani a módokat és mivel nem. Ennél a módnál nem ajánlott. Willow Creek, Magnolia Promenade városokban a mód felülírta a másikat. Így ott semmi furcsaságot nem tapasztaltunk. Azonban San Myshinoban és Windenburban egyszerre mind a két mód kifejtette a hatását (lásd: Windenburg városáról készült képen). Ennél a módnál nem érdemes használni egy másik felhős módot is. Brindleton Bay városban nem tapasztaltunk változást.

Clouds And Stars Sky Mod :

Megjegyzés:

Ennek a módnak a tesztelésénél egyáltalán nem használtunk más egyedi tartalmat és módot. A Simeitek az égen éjjel-nappal csillagokat fognak látni. Nagyon furcsa, de ettől függetlenül látványos. Windenburgban és San Myshinoban alig volt látható a mód hatása. Brindleton Bay-ben nem megy a mód.

Blue Fantasy Planet Mod :

(Ez a Mod nem működik Windenburgban és San Myshunoban!)

Pink Moon :

(Ez a Mod nem működik Windenburgban és San Myshunoban!)

Figyelem! A holdas és a felhős módokat lehet kombinálni:

05-27-18_6-33-18_pm.png

De csak egy felhős és egy holdas módot, illetve azokhoz tartozó fájlokat másolj be a Mods mappába:

kombinalas.jpg

A holdas módokhoz mi egy másik módot is alkalmaztunk (lásd a képeken). Érdemes együtt alkalmazni: The Sims 4: Astral Lights Mod