Üdv az oldalon!

as_latogato_udvozlo_logos_2020.jpg

Sziasztok!

Eltelt egy újabb év és nagy boldogsággal tölt el minket, hogy még mindig ellátogattok hozzánk!

Számunkra ez nagyon fontos, mert idén ünnepeljük az oldal alapításának tizedik évét. Illetve tíz éve írunk, illusztrálunk és az utóbbi években már meg is mutatjuk nektek: miket használunk fel és azokat honnan tudjátok ingyen letölteni.

Aki olvasta a nyilatkozatunkat, már tájékozódott arról miért is alapította meg a közösségünk az Amazon Sims Studiót. Ha valaki erről lemaradt, kérjük olvassa el:

A közösségünk 2014. januárt 16-án alapult, a facebookon. Korábban készült mellé segítségül egy Webdone, később a megszűnése után egy Weebly oldal. De mivel nem váltak be, egyik se nyerte el a tetszésünket, bezártuk őket. A megalapulás előtt az volt a cél, hogy egy virtuális könyvtárat hozzunk létre: Sorozatokkal, Simnovellákkal és képregényekkel. Az alapítás után két évvel, létrejöttek a történetes oldalaink és az addig megjelent történteket a facebookról ezekre az oldalakra átköltöztettük:

Amazon Sims és Amazon Sims+

Már a kezdetektől sokan kérték: hogy mutassuk meg milyen tartalmakat használtunk fel az illusztrálásoknál. Végül végre rábukkantunk a Blog.hu-ra és 2017. májusában megalapult a technikai oldalunk: az Amazon Sims Studio. Egy évig próbálgattuk, tesztelgettük. Egy év után már aktívan, szinte napi szinten tettünk közzé a módteszteket, tippeket és a gyűjteményeket. Mivel már meguntuk, belefáradtunk abba, hogy minden alkalommal, az íróknak külön-külön összegyűjtsük ezeket... itt ők is és ti is hozzáférhettek ezekhez a tartalmakhoz. 

A nagy karbantartás után úgy döntöttünk: vissza veszünk a tempóból. Nem szeretnénk napi szinten gyűjtögetni, keresgélni...stb. Mert amire szükségünk van, az már megtalálható az oldalon. A kéréseket, hiányosságokat szépen lassan a magunk tempójában kívánjuk megvalósítani, pótolni. Ha egy projekthez valamilyen tartalom mégis kellene, abból készítünk egy újabb bejegyzést: bemutató tesztet, tippet vagy gyűjteményt.

A munkánkat az űrlap kitöltésével tudjátok segíteni (kattintsatok a képre)

urlap.jpg

Az a célunk, hogy száz százalékban visszatérjünk a saját projektjeinkhez: a történetekhez. Ugyebár eredetileg ezért jött létre az Amazon Sims közösség. Továbbá szeretnénk még több tartalmat készíteni a Youtube csatornánkra: hogy ott is még több The Sims rajongóval megismerkedhessünk.

  

A jövőben, a facebook oldalunkon így fogunk posztolni:

Frissítve: Ritkábban fogunk posztolni!

Felhívjuk a látogatóink figyelmét arra, hogy a hétköznapokban tapasztalt változásokat mi is érzékeljük. Szerkesztőségünk tagjai olykor technikai problémákkal szembesül, mely befolyásolja az alkotást és az oldalak kezelését és azoknak karbantartását. A használt eszközökben és az oldal tartalmaiban tapasztalt hibákat nem győzzük megoldani.

Youtube csatornánkra mostanában sűrűbben jelennek meg videók. Jelenleg már majdnem minden történethez készült Inro (Simnovella, képregény és sorozatok), továbbá a sorozatokból akadnak teljes epizódok (Prológus és az évad első epizódja). Most már egyre több letöltéssel készülünk, továbbá Trailer és történetek szereplőkről készült tartalmakkal várunk benneteket, melyeket igyekszünk összekapcsolni az Amazon Sims Studio és a történetes oldalainkkal.  Az Amazon Sims Studio oldalunkon már több éve ritkábban érkeznek újabb módtesztek és gyűjtemények. Sajnos, egyre több rajongói mód és Stuff Pack kerül törlésre, mert már nem elérhetőek. Mostanság leginkább kérésre, bejelentésre a meglévő bejegyzéseinket frissítjük, bővítjük és javítjuk. A történet premierekről és a futó sorozatok legújabb epizódjaikról változatlanul a Történetek menüpontban adunk hírt. Akik szeretik olvasni a történeteinket és várják sorozatok folytatását, esetleg az újabb sorozatok premiereit, akkor látogassanak el a Facebook oldalunkra. Ott folyamaton hírt adunk a készülő történetekről és a premierekről is.

 

A posztolási tervezetünk megmarad. Igyekszünk e szerint posztolni, ahogy sikerül:

Hétfő: Tippek, gyűjtemények és tesztek,

Kedd: Régebbi történetek ajánlása. Simnovella/mini képregény, továbbá sorozat premierek és hírek, 

Szerda: Új epizód valamely futó sorozatunkból (ha szükséges szünetet tartunk),

Csütörtök: Új epizód valamely futó sorozatunkból (ha szükséges, szünetet tartunk),

Péntek: Szünetet tartunk.

Szombat és vasárnap:  Szünetet tartunk, amint látunk valami érdekeset, akkor arról fogunk posztolni.

 

Megjegyzés:

A jövőben hétfőnként az Amazon Sims Studióról megoszthatunk: régi, kibővített és friss bejegyzéseket. Állandóan ne várjatok tőlünk friss posztokat. Jelenleg karbantartást tartunk az oldalon. Akár több régi bejegyzésünk is törlésre kerülhet. Erről a Facebook oldalon és itt a Chaten (is) olvashattok.

 

Köszönjük a megértést!

 

 Amazon Sims és Amazon Sims+ szerkesztősége